Se bobiler og campingvogner på lager

Vil du jobbe hos oss?

Vi søker saksbehandler for teknisk avdeling

For å styrke vår tekniske stab er Kroken Caravan Import på jakt etter en dyktig og serviceinnstilt saksbehandler for teknisk avdeling. Er du vår nye medarbeider?

Åndalsnes og Rauma er kjent som verdens beste sted for naturglade mennesker, og kan skilte med mektige fjell og nasjonale attraksjoner som Romsdalseggen og Trollstigen. Mindre kjent er det kanskje at byen også regnes som Norges caravanhovedstad.

Kroken Caravan Import er en del av Kroken Gruppen AS, og importerer internasjonalt ledende merker som Niesmann-Bischoff, Hymer, Laika, Bürstner, LMC og Carado til det norske markedet. Kroken Caravan Import har hovedkontor i Åndalsnes, og herfra ledes landets største forhandlernett innenfor bobil og caravan.

SØKER SAKSBEHANDLER

For å utvide vår tekniske stab søker Kroken Caravan Import etter en faglig dyktig og serviceinnstilt saksbehandler for teknisk avdeling. 


Som saksbehandler vil dine viktigste oppgaver være å håndtere ettermarkedssaker som omhandler for eksempel garanti og reklamasjoner. Du vil også ha tett kontakt med både leverandører og forhandlere, og drive teknisk support mot våre forhandlere.

Vi er på jakt etter deg som har:

  • Relevant teknisk utdannelse
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk, engelsk og tysk
  • Fordel med kjennskap til bobil- og/eller bilbransjen
  • Gode IT-kunnskaper

Du må være strukturert og selvgående, samtidig som at du trives med teamarbeid. Vi forventer også at du har gode samarbeidsevner, og at du er positiv og løsningsorientert.


SØKNAD

Alle forespørsler og søknader blir behandlet konfidensielt.

Spørsmål om stillingene og søknad sendes til teknisk sjef Arvid Hoem, arvid.hoem@kroken.no / 970 67 784.

Søknadsfrist fredag 16. november.

Aktuelt