Se bobiler og campingvogner på lager

Vil du jobbe med Europas ledende bobilmerker?

Vi søker kontormedarbeider ettermarked

Vi styrker vår tekniske stab, og søker nå etter en dyktig kontormedarbeider ettermarked. Du får jobbe med noen av Europas ledende vogn- og bobilmerker i Åndalsnes, også kjent som Norges Caravanhovedstad.

Åndalsnes og Rauma er kjent som verdens beste sted for naturglade mennesker, og kan skilte med mektige fjell og nasjonale attraksjoner som Romsdalseggen og Trollstigen. Mindre kjent er det kanskje at byen også regnes som Norges caravanhovedstad.

Kroken Caravan Import er en del av Kroken Gruppen AS, og importerer internasjonalt ledende merker som Niesmann-Bischoff, Hymer, Laika, Bürstner, LMC og Carado til det norske markedet. Kroken Caravan Import har hovedkontor i Åndalsnes, og herfra ledes landets største forhandlernett innenfor bobil og caravan.

SØKER KONTORMEDARBEIDER ETTERMARKED

For å utvide vår tekniske stab søker Kroken Caravan Import etter en strukturert og dyktig kontormedarbeider ettermarked.  


Som kontormedarbeider ettermarked vil dine viktigste oppgaver være å håndtere ettermarkedssaker som omhandler for eksempel garanti og reklamasjoner. Du vil også ha tett kontakt med både leverandører og forhandlere, og drive teknisk support mot våre forhandlere.

Vi er på jakt etter deg som har:

  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk, og kjennskap til tysk
  • Fordel med teknisk bakgrunn og kjennskap til bobil- og/eller bilbransjen, men dette er ingen nødvendighet
  • Generelle IT-kunnskaper

Du må være strukturert og selvgående, samtidig som at du trives med teamarbeid og har gode samarbeidsevner. Vi forventer også at du er serviceinnstilt, positiv og løsningsorientert.


SØKNAD

Alle forespørsler og søknader blir behandlet konfidensielt.

Spørsmål om stillingen og søknad sendes til teknisk sjef Arvid Hoem, arvid.hoem@kroken.no / 970 67 784.

Søknadsfrist og tiltredelse: snarest.

Aktuelt