Stort utvalg av ferieklare bobiler og campingvogner

Kontakt Kroken

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Stort utvalg av ferieklare bobiler og campingvogner

Har du lyst på en trygg, smart og rimelig Norgesferie, bør du besøke Kroken, landets største forhandlernett. Vi har avdelinger fra Kristiansand i sør, til Bodø i nord. Nå har vi et stort utvalg av ferieklare, prisgunstige campingvogner og bobiler i alle prisklasser - både nye og brukte.

Prisgunstige 2019-modeller

Akkurat nå er det lønnsomt å kjøpe nye, ferieklare 2019-modeller. Du får nemlig valutarabatt fordi bobilene på lager er kjøpt inn til gunstig valutakurs. Finn ditt nye feriehus på hjul i produktlisten under, eller med vår vogn- og bobilvelger nederst.

Reis trygt med bobil og campingvogn

Dersom du vurderer å feriere i eget land i år, er bobil og campingvogn den perfekte løsningen. Reis hvor du vil når det passer deg, lad batteriene i varme, gode senger, ta med god drikke og ferske ingredienser i kjøleskapet, lag favorittmåltidet på eget kjøkkenet, nyt en forfriskende dusj etter sykkelturen og kos deg med nyhetene og favoritt-serien på TV.

Med hytte på hjul har du alt du trenger på ett sted, akkurat som hjemme. I tillegg begrenser du også faren for å bli smittet, så lenge du følger myndighetenes råd når du er i kontakt med andre.

Tett på opplevelsene: Med bobil eller vogn som overnattingssted trenger du ikke reise langt for å oppleve noe nytt og spennende.
Klikk på bildet og se utvalget av ferieklare vogner hos Kroken, Norges største forhandlernett.
Klikk på bildet og se utvalget av ferieklare bobiler hos Kroken, Norges største forhandlernett.

Reisetips med bobil: Oppdag ukjente perler i egen region

I Norge behøver du ikke reise langt for å oppleve storslått natur, spennende aktiviteter eller vakre byer. Det er mange ukjente perler å finne i ditt eget nærmiljø og din egen region. Spar drivstoffutgiftene og sats på kortreiste eventyr i sommer.

Trenger du inspirasjon til å finne reisemål i eget nærområde? Se Terje og Elis lokale favorittdestinasjoner fra nærmiljøet i Ålesund.

Lyst på tur? Prøv vår vogn- og bobilvelger

Hva har du lyst på?
Antall soveplasser
Velg totalvekt

Spørsmål?

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.