Norgesfavoritter: Hymer ML-T og Dynamic Line er to av Hymer-modellene som skal bidra til suksess også i 2017.

Suksessen fortsetter:

Hymer på salgstoppen - igjen

I 2015 ble Hymer Norges mest solgte bobilmerke for første gang. Nå har det tyske merket lagt bak seg nok et toppår. Hymer befester sin posisjon som soleklar norgesfavoritt også i 2016.

Stadig flere nordmenn oppdager campinglivets gleder, og det selges bobiler og campingvogner som aldri før. 2015 ble et rekordår for den tyske campinggiganten Hymer, da de for første gang i historien ble Norges mest solgte bobilmerke. Hymer tronet da salgstoppen med 303 solgte bobiler. I 2016 knuste de sin egen rekord, med en salgsøkning på hele 24,8%.


SE VIDEOINTERVJU MED HYMER-FORHANDLER:

Kundene er opptatt av kvalitet
- En typisk Hymer-kjøper er mellom 35 og 80 år, og vi har absolutt et bredt spekter av kjøpere. Hymer er påkostede biler, og det er ikke uten grunn at de ble Norges mest solgte bobilmerke i 2015 og 2016, forteller Svein Roger Nordbakk, daglig leder hos Namsen Auto i Grong, som i 2016 var Norges største Hymerforhandler. 
- Det finnes selvsagt billigere bobiler. Men kundene er opptatt av å kjøpe en bil som er stillegående, fin å reise med, godt sammenskrudd og som har et godt varmesystem. Det gjør at du kan bruke bobilen hele året, påpeker Nordbakk.
Besøkende under Caravanmessen, Torill Eikheim, forteller at hun er meget fornøyd med Hymer, og at hun vurderer en fjerde bobil av samme merke.
Hymer-eier Torill Eikheim forteller at hun er veldig fornøyd med sin bobil, og under Norges største Caravanmessen på Lillestrøm var det ingen tvil om hva slags merke hun kikket på. - Vi ser på Hymer fordi vi er veldig fornøyde. Vi har Hymer fra før og vurderer nå en fjerde bobil av samme merke, forteller hun entusiastisk. - Jeg anbefaler alle, kjøp Hymer!
Innsiden av den nye Dynamic Line er delekat og har en lun atmosfære. Interiøret består av materialer i høy kvalitet, store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys og ikke minst praktiske løsninger.
En ny norgesfavoritt
2017 byr på mange spennende nyheter for caravan-entusiaster. Norgesfavoritten Hymer er intet unntak, og har lansert flere nye modeller for sesongen. Den aller største nyheten er den nye Hymer B-klasse Dynamic Line.

- Dynamic Line er en spenstig modell, både innvendig og utvendig. Bilen har fått ny front og en mer moderne løsning, både når det gjelder farger og interiør. Dynamic Line er en videreutvikling av modellen Hymer Exsis, som har vært veldig populær, forteller Nordbakk. 

Sjefsdesigner hos Hymer, Frank Venter, forteller at den karakteristiske fronten med eksklusive LED-lykter er designet spesielt for den nye Hymer Dynamic Line. Frontruten er utvidet, og panoramavinduet gir enda bedre oversikt.
- Det nye designet har strammere linjer og et mer sporty utseende. Den nye Hymer B-klasse Dynamic Line er et viktig skritt på veien mot mer kompakte bobiler.
Tidligere langrennsløper Thomas Alsgaard har reist med sin Hymer gjennom 15 fylker, og hele familien stortrives i bobilen.
- Det vi virkelig liker med å ha bobil er friheten til å reise hvor vi vil, forteller han.

Thomas Alsgaards egen favoritt
Skiesset Thomas Alsgaard kjører den eksklusive modellen Hymer B-klasse SL. Bilen er stor og romslig innvendig, med komfortable sittegrupper, elegant innredning og mye skapplass. En perfekt bobil som kan brukes hele året.

Les mer om Thomas Alsgaard på bobiltur gjennom 15 fylker.

Aktuelt