Våre avdelinger

Kontakt Kroken

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Våre avdelinger

Med syv avdelinger spredt over hele Norge, fra Bodø i nord til Kristiansand i sør, er Kroken en av Norges største bobil- og caravankjeder. Hos oss får du noen av Norges største og mest solgte merker, i tillegg til utstyrsbutikker med alt tilbehør du trenger til campinglivet!

Kroken-kjeden består av sju fullverdige avdelinger, som alle selger både nye og brukte bobiler og campingvogner. Historien vår går helt tilbake til 1971, da Kroken Caravan AS ble etablert på Åndalsnes av Leif Kroken. Siden den gang har vi vokst, både i omsetning, antall merker og antall avdelinger, og vi har forsynt det norske markedet med tusenvis av vogner og bobiler siden den gang. I 2019 ble de sju egeneide avdelingene i Kroken Caravan Detalj omprofilert til Kroken-avdelinger, og med det ble en av Norges største kjeder innenfor bobil og camping etablert. Vi er i dag eksklusiv forhandler av noen av Norges største og mest populære bobil og vognmerker, og har Europas største og mest kompetente produsent, EHG, i ryggen.

Lang erfaring og solid kunnskap

Hos oss står erfaring og kompetanse i høysetet - det skal være trygt å kjøpe bobil eller campingvogn hos Kroken! Vi har gode samarbeidspartnere på finansiering, og gir i tillegg fem års norgesgaranti ved kjøp av ny bobil. For oss er det viktig at du som kunde føler trygghet ved alle deler av kundeforholdet - både når det gjelder kjøp, oppfølging, service og eventuell reklamasjon. Vi har moderne og dyktige verksted ved alle våre lokasjoner, som bistår deg med alle små og større problemer du skulle støte på.

En del av Norges største forhandlernettverk

Kroken-avdelingene er heleid av Kroken Gruppen, og en del av Norges største forhandlernettverk under importøren Solid Import. Med snart 50 års erfaring med import av bobiler og campingvogner er Solid Import en av bransjens mest erfarne og fremoverlente aktører, og med 22 forhandlere spredt over hele Norge skal du som kunde være trygg på å få den hjelpen du trenger, uansett hvor du befinner deg.

Finn nærmeste avdeling

    Vis flere
    Hva har du lyst på?
    Antall soveplasser
    Velg totalvekt