Våre avdelinger

Kontakt Kroken

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Våre avdelinger

Med åtte avdelinger spredt over hele Norge, fra Bodø i nord til Kristiansand i sør, er Kroken Norges største bobil- og caravankjede. Hos oss får du Norges mest attraktive merkeportefølje i tillegg til utstyrsbutikker med alt tilbehør du trenger til campinglivet!

Kroken består av åtte avdelinger, som alle selger både nye og brukte bobiler og campingvogner. Historien vår går helt tilbake til 1971, da Kroken Caravan AS ble etablert på Åndalsnes av Leif Kroken. Siden den gang har vi vokst, både i omsetning, antall merker og antall avdelinger, og vi har forsynt det norske markedet med tusenvis av vogner og bobiler siden den gang.

50 årshistorien - Lang erfaring og solid kunnskap

Hos oss står erfaring og kompetanse i høysetet - det skal være trygt å kjøpe bobil eller campingvogn hos Kroken! Vi har gode samarbeidspartnere på finansiering, og gir i tillegg fem års norgesgaranti ved kjøp av ny bobil. For oss er det viktig at du som kunde føler trygghet ved alle deler av kundeforholdet - både når det gjelder kjøp, oppfølging, service og eventuell reklamasjon. Vi har moderne og dyktige verksted ved alle våre lokasjoner, som bistår deg med alle små og større problemer du skulle støte på.

Forhandlerkjeden med landets mest attraktive merkeportefølje

Vi er i dag eksklusiv forhandler av noen av Norges største og mest populære bobil og vognmerker; Hymer, Eriba, Bürstner, LMC, Niesmann, Laika og Carado, og har et strategisk og kommersielt samarbeid med Europas største og mest kompetente produsent, EHG. Med vår kunnskap og erfaring får du alltid gode råd og veiledning, slik at du finner drømmebobilen eller vognen som passer ditt behov.

Sammen skaper vi gode ferieminner!

Finn nærmeste avdeling

    Vis flere
    Hva har du lyst på?
    Antall soveplasser
    Velg totalvekt