Kroken Caravan Import As - Norges største caravanimportør

Kroken Caravan Import AS ble etablert på Åndalsnes i Møre og Romsdal av Leif Kroken allerede i 1971 med merkevarene Astral og Cabby. I 1974 ble vi forhandlere av Knaus og fra 1982 fikk vi også agenturet på Bürstner. Senere ble vi også agent for Hymer, Tabbert, Niewiadow og Atlas.

Kroken Caravan Import AS har i en årrekke levert både campinvogner, husvogner og bobiler til det norske markedet og bygget ut et landsdekkende forhandlernett. Vi omsetter i dag for ca 340 millioner kroner og har 38 medarbeidere ansatt ved selskapets hovedkontor på Åndalsnes.

Våre merker
Kroken Caravan Import AS representerer i dag: Bürstner, Hymer, Niesmann, Laika, Carado og Atlas på det norske markedet. Leverandører som representerer kvalitet, og som løpende kommer med kundetilpasset produktutvikling og design.

Max Fritid
I 1996 etablerte Kroken Caravan Import AS også grossisten Max Fritid hvor vi kunne utøve rasjonell logistikk på reservedeler, rekvisita og tilbehørsvarer innen caravanmarkedet. Max Fritid har et moderne lager på 4000 m2 med tilgang til ca. 20.000 vareartikler. Max Fritid skal være en selvstendig grossist som skal konkurrere fritt overfor alle type forhandlere på det norske markedet.

Stort forhandlernettverk
Vi er hel- eller deleier av 7 forhandlere og i tillegg leverer vi til 16 selvstendige forhandlere rundt omkring i landet. Vi er stolte av den gode posisjon disse har i sine lokale markeder. De har stor lokal kompetanse innen produktkunnskap, salg og service og har bygget opp en stor lojal kundekrets som opplever den tryggheten som alltid skal være tilstede ved kjøp av kapitalvarer. 

kroken-background